В Центрі культури і мистецтва відбулось перше заняття курсу «Інтрер`єрна лялька Тільда» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

В Центрі культури і мистецтва відбулось перше заняття курсу «Інтрер`єрна лялька Тільда»

L6znSYZcXzQ 

   Минулої суботи, 19 вересня, у Центрі культури і мистецтва відбулося перше заняття курсу «Інтрер'єрна лялька Тільда» під керівництвом досвідченої майстрині Ірини Лєпєєвої. Ірина розпочала заняття з розповіді про історію виникнення і особливості ляльки, підкресливши той факт, що Тільда є не ігровою лялькою, а зразком декоративного, подекуди декоративно-ужиткового мистецтва, адже поєднує у собі естетичні та практичні якості. Так, за авторськими викрійками Тоні Фінангер, майстрині створюють грілки на чайник, чохли для ватних паличок і дисків тощо.

pyn VLby4VA   Кожна з учасниць мала змогу обрати виріб для виготовлення на власний смак. Отримавши відповідні викрійки починаючі рукодільниці опанували техніки роботи на швейній машинці, поєднання і набиття деталей. Відтак, через три години непримітні шматки тканини й наповнювача у руках вправних учениць Ірини Лєпєєвої перетворилися на симпатичних ляльок. На наступних заняттях майстриня розкриє секрети виготовлення одягу й декорування Тільди.

   У Вас ще є можливість потрапити на курс «Інтер'єрна лялька Тільда».

   Запис за телефонами: 057 700 35 79; 066295 31 99; 063260 62 40.

 

 

Фотогалерея:

Сховати метелика