В Балаклійському районному Будинку культури відкрився сучасний кінотеатр | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

В Балаклійському районному Будинку культури відкрився сучасний кінотеатр

 6HgoCSg2vbA

Відтепер балаклійці мають можливість урізноманітнити своє дозвілля переглядом сучасних кінофільмів на великому екрані розміром 40 квадратних метрів. Кінотеатр працює по вихідних і має широкий діапазон фільмів та мультфільмів для дітей. До речі, для дітей віком до 12 років вхід безкоштовний.

За невеликий термін роботи кінозали вже встигли пройти декілька творчих та соціальних заходів.

Оскільки відкриття кінотеатру відбулося 14 жовтня, в День захисника України, тож і сюжет першого фільму був відповідний. Балаклійці та гості міста отримали можливість переглянути легендарну кінострічку про війну «У бій ідуть одні «старики». Святковим подарунком для глядачів став безкоштовний сеанс.

9gzeJRP3kMs31 жовтня у фойє районного Будинку культури в межах кінопоказів відбулась тематична мистецька акція до свята Halloween. Всі, хто завітав на свято, змогли долучитись до майстер-класу з виготовлення сувенірів. Не тільки дітлахи, а й дорослі з задоволенням виробляли моторошненьких кажанів та кумедних гарбузиків. А який же Hаlloween без химерного MakeUp? Всі присутні терпляче вистояли в великій черзі, щоб страхітливо розмалюватися та потім полякати один одного.

Кульмінацією заходу став містичний флешмоб − учасники танцювального колективу "Барвінок" раптово зуміли перенести всіх глядачів з фойє РБК до кошмарної вулиці В'язів. Було лячно та весело!

В неділю, 8 листопада, пройшов соціальний безкоштовний кіносеанс для військовослужбовців.

 

Фотогалерея:

Сховати метелика