Свято для дітей з сімей вимушених переселенців із району збройного конфлікту на Сході України | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Свято для дітей з сімей вимушених переселенців із району збройного конфлікту на Сході України

 s3QKvke2 zE

28 грудня 2015 року в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відбулася новорічна інтерактивна шоу-програма «Новорічний переполох» для дітей з сімей вимушених переселенців із району збройного конфлікту на Сході України.

Учасники шоу-програми провели для дітей костюмоване дійство з казковими героями.

Розпочала свято казкова дівчинка Бурулька, яка з першої хвилини своїми позитивом та енергійністю налаштувала всіх присутніх на веселий та жвавий лад. Маленькі глядачі, одягнені в яскраві новорічні костюми, з радістю і захопленням приймали участь в іграх. Справжнім сюрпризом для малечі стала поява Снігуроньки із живими голубами, кожен бажаючий мав змогу погладити птахів та сфотографуватись із ними. Також присутні із задоволенням подивились виставу ляльок-маріонеток про чарівну принцесу. І звичайно яке ж свято без Діда Мороза, який разом із Снігуркою став прикрасою веселої і цікавої новорічної шоу-програми. А наприкінці свята усі діти отримали солодкі подарунки від організації Товариства Червоного Хреста Київського та Жовтневого районів м. Харкова.

Фотогалерея:

Сховати метелика