Церемонія нагородження переможців конкурсу «РОДОВІД» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Церемонія нагородження переможців конкурсу «РОДОВІД»

 DSC 0069 copy copy

1 квітня в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відбулася урочиста церемонія нагородження учасників та переможців конкурсу дослідницьких робіт для дітей та молоді «ІСТОРІЯ МОЄЇ СІМ'Ї» та урочисте закриття першої в Україні генеалогічної виставки «ДЕРЕВО РОДУ».

Урочисте закриття історико-культурного проекту «РОДОВІД» розпочалось із музичного подарунку віртуоза гри на баяні Володимира Гейко, який запальними мелодіями налаштував усіх присутніх на позитивний, святковий емоційний настрій. Також, на присутніх чекав сюрприз – на величезному екрані транслювались всі конкурсні роботи номінації «Фотографія на пам'ять» та фрагменти усіх історико-культурних заходів, проведених в рамках генеалогічної виставки «Дерево роду».

Під час заходу відбулось нагородження учасників конкурсу дослідницьких робіт «Історія моєї сім'ї» для дітей та молоді в номінації «Фотографія на пам'ять». Всі учасники отримали дипломи за участь у конкурсі та пам’ятні подарунки – книги відомого колекціонера і краєзнавця Ростислава Рибальченко «Impression». Загалом у конкурсі взяли участь близько 130 дослідницьких робіт учнів освітніх установ загальної, середньої спеціальної та позашкільної освіти м. Харкова та Харківської області у віці 12-18 років.

Журі визначило переможців та лауреатів в номінаціях конкурсу і нагородило їх дипломами та цінними подарунками (цифровий фотоапарат, планшет, грошові призи, скрапбуки).

В номінації «ФОТОГРАФІЯ НА ПАМ'ЯТЬ» диплом лауреата отримали Ольга Толстая, Софія Ратникова та Валерія Снопкова. Дипломом переможця у цій номінації нагороджено Олексія Першина.

В номінації «КРАЩИЙ СІМЕЙНИЙ АРХІВ» диплом лауреата отримали Валерія Величко та Артем Білоус, а дипломом переможця нагороджено Володимира Наконечного.

В номінації «СІМЕЙНИЙ ЛІТОПИС» диплом лауреата отримала Юліанна Коваль, а дипломом переможця конкурсу у цій номінації нагороджено Любов Нетудихатку.

По закінченню церемонії присутні подякували організаторам, відзначивши професійний рівень заходів та побажавши стати історико-культурному проекту «РОДОВІД» щорічним.

                                                         

 

Сховати метелика