«Світло любові багатогранної…» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

«Світло любові багатогранної…»

 DSC 0156 copy

7 квітня  в Обласному центрі культури і мистецтва  відбулося відкриття персональної виставки  відомої художниці Лариси Захарчук під  назвою «Світло любові багатогранної...».

З привітальним словом до присутніх звернулася  завідувач відділу дослідження та відродження декоративно-ужиткового мистецтва та виставкової діяльності Олена Булаєнко, яка побажала  пані Ларисі творчих успіхів, наголосивши на унікальності експозиції.

Самобутні твори Лариси Захарчук  відрізняє своєрідний авторський почерк, особливостями якого майстриня поділилася з першими відвідувачами виставки на відкритті. На це захоплена аудиторія  відповіла теплими словами привітань і подяками  за яскраві враження від філігранно виписаних творів.

У роботах художниці вдало поєднуються не тільки сюжети, але й цілі світи, адже своє завдання авторка бачить у поєднанні матеріального і духовного світів.

На виставці експонується 19 творів живопису, виконаних у техніці «фунтик». «Фунтик» - це старовинний стиль розпису тканин  з використанням барвників рослинного походження, розповсюджений  в Стародавньому Єгипті, Індії, країнах Азії, Африки. Варіанти подібного методу нанесення фарб зустрічаються в історії стародавніх народів при виконанні малюнка на тілі хною – менді або мехенді.

Виставка триватиме до 20  квітня 2016 року.

Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, виставкова зала 2-го поверху
пн — сб. з 10.00 до 17.30, вихідний – неділя.
Довідки за тел.: (057) 725-12-46. E-mail:   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Детальніше про подію на сайті: culturа.kh.ua

Сховати метелика