Творча зустріч з фахівцями естетичного виховання м. Харкова та Харківської області | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Творча зустріч з фахівцями естетичного виховання м. Харкова та Харківської області

DSC 0020 copy

 16 червня - в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбулася творча зустріч з співорганізаторами  виставки  художніх робіт лауреатів та дипломантів - учнів шкіл естетичного виховання м. Харкова та Харківської області за підсумками Всеукраїнського та Обласного конкурсів «Надія Слобожанщини», та представниками Обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів.

Зустріч розпочалась з представлення викладачів шкіл естетичного виховання Харкова та області, методистів в сфері культури і освіти. Це і методист Обласного науково-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів Толочко Ірина Миколаївна, директор Пяніда Людмила Євгенівна та педагог Пивоварова Лариса Миколаївна Будянської дитячої художньої школи, педагог дитячої художньої школи ім. І.Є. Рєпіна Денисенко Наталія Сергіївна і Білоус Наталія Петрівна педагог ДШХ №2 ім. П.А. Левченко.

Методист центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів Ірина Миколаївна Толочко висловила подяку педагогам за чуйність, допомогу та професійну підтримку. Особливо відзначила Ірина Миколаївна співпрацю з Харківським художнім училищем, бібліотекою ім. Станіславського, Харківським художнім музеєм, а також Харківським літературним музеєм.

Велику увагу було приділено темі розвитку Будянського розпису.

Присутні фахівці обговорили досягнення, цілі та перспективи в сфері естетичного виховання дітей Харкова та Харківської області. Крім успіхів і досягнень учасники круглого столу обговорили існуючі проблеми в системі освіти в цілому і естетичної освіти, зокрема.

Наша адреса: Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи). Тел. / Факс: (057) 717-10-40

                                                                                                               Фотогалерея:

                                     

                                                                                                                   

Сховати метелика