Майстер-клас з Жостівського розпису від авторки виставки «Мальовничо!» Альони Кічкіної | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Майстер-клас з Жостівського розпису від авторки виставки «Мальовничо!» Альони Кічкіної

 DSC 0169 copy

9 серпня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбувся майстер-клас з Жостівського розпису від авторки виставки «Мальовничо!» Альони Кічкіної.

На майстер-класі в галереї «Мистецтво Слобожанщини» зібралося понад 60 любителів традицій Жостівського розпису. Не кожен мав можливість спробувати самостійно зробити елемент в стилі цього прадавнього народного мистецтва, але присутні мали можливість у всіх подробицях простежити за процесом появи на підносі чарівного малюнка.

Чекаємо Вас на творчій зустрічі з автором виставки «Мальовничо!» Альоною Кічкіною.

Довідка: Альона Кічкіна народилася у Харкові. Навчалася у міжнародному Слов'янському університеті, спеціальність «Міжнародні відносини»; Харківський педагогічний університет ім. Г.С. Сковороди, факультет «Художньо-графічний». Вивчала китайський живопис в Тяньдзінскому технологічному університеті (м..Тяндзінь, Китай)

Постійний учасник обласних і всеукраїнських виставок.

З 2011 року займається декоративно-прикладним мистецтвом, Петриківським розписом, Жостовским розписом, китайським живописом Гохуа.

З 2012 року бере участь в художніх виставках.

У 2013-2014 експонувала свої роботи в Польщі: містах Люблін (в рамках Ягеллонськой ярмарки) і Щецин (на запрошення української діаспори).

У 2013 році учасниця Всеукраїнської виставки народного мистецтва «Кращий твір року».У 2014 році брала участь у виставці «Петриківка - душа України».

У 2015 році брала участь у виставці «з Петріківкою у серці».

У липні 2015 року відбулася персональна виставка в м. Мюнхен в культурному центрі «Gorod» і в консульстві України в Мюнхені під патронатом дружини консула Олесі Костюк.

У грудні 2015 року брала участь у виставці баварських художників в «KulturpavillonMunchen».

Проводить майстер-класи та лекції з мистецтвознавства.

Наша адреса: Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи). Тел. / Факс: (057) 717-10-40

 

Сховати метелика