Семінар з кіномистецтва для керівників аматорських колективів . | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Семінар з кіномистецтва для керівників аматорських колективів .

 1b73202d64028935367918f289555fda copy

29 вересня 2016 року Обласний організаційно – методичний центр культури і мистецтва проводить семінар – практикум та майстер-клас для керівників аматорських колективів та аматорів народного мистецтва закладів культури Харківської області. На семінар запрошуються художні керівники закладів культури, керівники театральних гуртків, та всі бажаючи навчатися, щоб потім втілити всі знання на практиці.

Тема семінару:

«Розвиток кіномистецтва та медіа галузі в сучасному культурному житті»

Програма семінару

«Залучення до кіно-телемистецтва. Створення аматорських кіно-телестудій в закладах культури» - як створити кіно-телестудію на базі закладів культури, що для цього потрібно та які фахові дисципліни потрібні.

Семінарське заняття проводить Усмєнцева Катерина Мирославівна – телевізійний режисер, керівник школи фільмейкерів «Новий кадр», викладач вищої категорії фахових дисциплін школи фільмейкерів, переможець всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

«Створення інформаційного простору навколо соціокультурних подій. Технологія виробництва медіа продукту» - як створити медіа продукт(весь процес від зйомки до монтажу та кінцевого результату), як і де освітлювати події, які проходять в ваших закладах.

Практичне заняття проводить Печерський Георгій Євгенович - завідувач відділом медіа – комунікаційного забезпечення КЗ «ООМЦКМ».

«Обговорення положення та умов участі у арт-проекті «Єралаш-шоу» та в обласному фестивалі-конкурсі аматорів народного мистецтва Харківської області «З Новим роком навколо світу»

Семінарське заняття проводить Толкунова Наталія Віталіївна - провідний методист відділу з методичної роботи КЗ «ООМЦКМ».

Початок семінару об 11 годині у приміщенні КЗ «Обласний організаційно – методичний центр культури і мистецтва» за адресою: м.Харків, вул.Пушкінська,62

Додаткова інформація за телефонами: (057)725-12-41.

(Толкунова Наталія Віталіівна – провідний методист відділу з методичної роботи КЗ «ООМЦКМ»).

Сховати метелика