Творча зустріч з автором виставки «Тут і зараз» Архімандритом Миколаєм | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Творча зустріч з автором виставки «Тут і зараз» Архімандритом Миколаєм

 DSC 0027 copy copy

3 листопада  в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбулася творча зустріч з автором виставки «Тут і зараз» Архімандритом Миколаєм (Анатолієм Морозом)

Переглянувши відеосюжет з відкриття виставки 20 жовтня, Анатолій Мороз розповів про свої авторські вітражі на харківському машинобудівному заводі «Світло шахтаря», в Бабаях, в Криму і в Німеччині.

Архімандрит Миколай (Анатолій Мороз) різнопланова та різнобічна людина, доктор богослов'я. Він працював у видавництві «Радянська школа», в художньому комбінаті, навчався у таких відомих харківських художників, як Йосип Ілліч Карась, якому дуже вдячний, Адольф Маркович Константинопольський, Борис Йосипович Вакс, Абрам Ельевіч Варшавський, Сергій Фотійович Бесєдін, та у київського художника Анатолія Дмитровича Базилевича та інших.

Всі присутні мали змогу зануритися в творче життя автора, познайомитися з його роботами, дізнатися про нього багато цікавого і задати питання.

Довідка: Анатолій Мороз народився в  с.м.т Корнин  Житомирської області в 1949 р. Ще з дитинства захопився малюванням. Надихався кращими зразками українського та світового мистецтва. Перша професійна виставка художника пройшла в 1977 р. Творчість Анатолія Мороза багатогранна: він пише пейзажі, портрети, натюрморти, займається виготовленням вітражів та ін.. Його роботи знають не тільки в Україні, а й за її межами. За останні кілька років відбувся ряд персональних виставок художника в українських і зарубіжних галереях та музеях. Роботи Анатолія Мороза користуються великою популярністю у колекціонерів та поціновувачів мистецтва.

Наша адреса: Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи). Тел. / Факс: (057) 717-10-40

Сховати метелика