Відкрите інтерв’ю з директором театру ім. О.С. Пушкіна Сергієм Бичко | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:
( 2 Votes )

Відкрите інтерв’ю з директором театру ім. О.С. Пушкіна Сергієм Бичко

 DSC 0552 copy

25 липня  в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбулося відкрите інтерв'ю в форматі «Театри Харківщини» з директором Харківського державного академічного російського драматичного театру ім. О.С. Пушкіна Сергієм Бичко.

Розпочав зустріч Сергій Анатолійович з розповіді про те, що значить для нього театр, як вийшло, що він вибрав саме професію актора, як пройшли його студентські роки в інституті мистецтв, хто були його вчителями.

DSC 0565Директор Харківського державного академічного російського драматичного театру ім. О.С. Пушкіна з вдячністю згадував роботу з режисерами, з якими його звело сценічне життя. Він розповів про свою роботу актором харківського «Молодіжного театру на вул. Карла Маркса» - першого в Харкові недержавного театру (1988-2000), директором харківського Будинку актора (2003-2015), зупинився на проблемах у проведенні фестивалю «Курбалесія» і про те , як одностайним голосуванням був призначений директором Харківського державного академічного російського драматичного театру ім. О. С. Пушкіна.

Сергій Анатолійович розповів про творчий колектив театру, про постановки за участю молодих акторів і режисерів, які повинні привернути до театру більше молодих глядачів і допомогти театру виявити яскраві таланти. Першою виставою, перед якою ставилося таке завдання, стала "Чайка". А творець цієї вистави - Ольга Турутя-Прасолова (постановка, сценографія, костюми і музичне оформлення).

На зустрічі гості галереї почули про те, як в 2016 році у театру був двомісячний гастрольний тур по 14 містам Китайської Народної Республіки, які вистави возили, як зустрічали наших акторів і про багато-багато іншого.

Наша адреса: Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи). Тел. / Факс: (057) 717-10-40

DSC 0590 copy

DSC 0544 copy

Сховати метелика