Творча зустріч з авторами та організаторами традиційної звітної виставки «О!H2O» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Творча зустріч з авторами та організаторами традиційної звітної виставки «О!H2O»

 DSC 0297 copy

Творча зустріч з авторами та організаторами традиційної звітної виставки дитячого клубу підводної фотографії і дайвінгу «Дельта» Харківського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «О!H2O».

3 березня 2018 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбулася творча зустріч з авторами та організаторами традиційної звітної виставки дитячого клубу підводної фотографії і дайвінгу «Дельта» Харківського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «О!H2O».

На творчій зустрічі присутні познайомилися з роботами маленьких підводних фотохудожників, вихованців унікального, не тільки для Харкова, а й всієї України клубу підводної фотографії і дайвінгу «Дельта».

Керівники Володимир Абрамович Кушнір і Тетяна Дмитрівна Азаренко розповіли про те, що навчання дітей підводному плаванню (дайвінгу) є одним з головних напрямків Клубу "Дельта". Діти знайомляться з водолазним спорядженням і роблять перші ознайомчі занурення з аквалангом. На зустрічі говорили про переможців і призерів різноманітних фестивалів підводної фотографії. Автори фотографій задавали питання про роботу клубу, розповіли про себе, про те, як люблять своє захоплення і що найцікавіше для маленьких - це створення мультиків. Присутні із задоволенням переглянули три мультфільми, зроблені учасниками клубу і кілька відеороликів занять за авторською програмою Тетяни Дмитрівни, фрагменти тренувальних занять з підводної фотографії Володимира Абрамовича і пізнавальний фільм Андре Лабана.

Присутні активно спілкувалися з авторами і організаторами традиційної звітної виставки дитячого клубу підводної фотографії і дайвінгу «Дельта» Харківського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «О!H2O».

Наша адреса: Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи). Тел. / Факс: (057) 717-10-40

                                                                       

                                               

Сховати метелика