Відкритий фестиваль-конкурс дитячого та юнацького театрального мистецтва «Юні зірки Мельпомени» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Відкритий фестиваль-конкурс дитячого та юнацького театрального мистецтва «Юні зірки Мельпомени»

fest Zakarpattya 

13 травня 2021 року дистанційно відбудеться Відкритий фестиваль-конкурс дитячого та юнацького театрального мистецтва «Юні зірки Мельпомени», що проводиться Департаментом культури, національностей та релігій Закарпатської обласної державної адміністрації, Комунальним закладом «Обласний організаційно-методичний центр культури» Закарпатської обласної ради  та відділом освіти і культури Берегівської міської ради.

Мета конкурсу – розвиток та популяризація дитячого та юнацького театрального мистецтва, покращення професійної і виконавської майстерності режисерів та акторів аматорських театральних колективів, обмін досвідом, встановлення творчих зв’язків.
До конкурсу запрошуються аматорські театральні колективи клубних закладів культури, мистецьких шкіл та закладів освіти (далі – учасники). Вік учасників театральних колективів від 5 до 16 років.
Конкурсанти подають відеозапис п’єси або завершеного уривка з вистави за різними жанрами, напрямками та стилями тривалістю від 15 до 30 хвилин.
Після публікації оголошення про проведення Конкурсу до 7 травня 2021 року включно учасники подають заявку згідно з додатками до Положення та завантажений відеофайл на сервісі https://fex.net/uk/ на адресу комунального закладу «Обласний організаційно-методичний центр культури» Закарпатської обласної ради: 88000, вул. А.Волошина, 18, м.Ужгород або на адресу електронної пошти: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Відео-виступи учасників повинні бути записані спеціально для участі у дистанційному відкритому фестивалі-конкурсі дитячого та юнацького театрального мистецтва «Юні зірки Мельпомени» і раніше не опубліковані у мережі Інтернет (YouTube, Facebook, тощо).
Відеозапис повинен бути хорошої якості та здійснений на статичну (нерухому) відеокамеру або смартфон.
Телефони для довідок: (03122)616033, (096)1110796, (093)7256977 – Гайдук Олена Степанівна.
Заявки, що подані з порушенням установлених строків, не розглядатимуться.
Переможці Ґран-прі попередніх Конкурсів не беруть участі у Конкурсі.
Детальніша інформація за посиланням: https://zakfolkcenter.info/news/zaproshuiut-iuni-zirky-melpomeny/2021-04-13-8480

 

Сховати метелика