Триває акція з вишивання спільного рушника у межах конкурсу «Закодоване щастя» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Триває акція з вишивання спільного рушника у межах конкурсу «Закодоване щастя»

 0508 1

До 30-ї річниці Незалежності України у Харківському обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва триває акція з вишивання спільного рушника у межах конкурсу «Закодоване щастя». 20 майстрів із різних куточків Харківщини долучились до створення спільного рушника «Дерево життя».

Дерево Життя це триєдиність буття : небо, земля і вода. Традиційно Дерево Життя завжди зображували квітучим, що символізує долю кожного з нас.

Квітковий орнамент на рушникові вишиватиметься різним за розміром, пишністю та кольорами. Така драматургія шитва є символічною, оскільки відтворює багатогранність нашого життя.

Вишитий рушник стане подарунком до Дня Незалежності України і буде презентованим 20 серпня на урочистому культурно-мистецькому заході «Всім серцем любіть Україну свою» у Харківському обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва за адресою: місто Харків, вулиця Пушкінська, 62.

Сховати метелика