На фестивалі «Печенізьке поле» цього року можна буде заспівати у етнокараоке | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:
( 1 Vote )

На фестивалі «Печенізьке поле» цього року можна буде заспівати у етнокараоке

altПовним ходом йде підготовка до етнофестивалю «Печенізьке поле 2011». Вже відомо, що його формат залишиться традиційним, але деякі зміни все ж таки відбудуться. Наприклад, організатори відмовились від понтонної сцени на воді, замість неї буде інша конструкція, яка також заходитиме у акваторію. Про це повідомив начальник обласного управління культури Дмитро Кузнєцов.

За його словами, цього року зроблено акцент на молодіжну аудиторію, виступатимуть лише українські естрадні виконавці.

- Хто з виконавців приїздить, поки що не розповімо. Хочемо, щоб основна сцена цього року була задіяна по максимуму – не з 18-ї години, а десь з часу дня. На малій сцені відбуватиметься відбір самодіяльних колективів Харківської області, - каже Дмитро Кузнєцов.

До речі, від послуг військових, що минулого року допомогали споруджувати у Печенігах сцену на понтонах, організатори відмовились. Нагадаємо, що минулого року сцену «засунули» у водоймище, щоб вивільнити місце для глядачів.

- Цього року наші технарі прийшли до висновку, що можливо частину сцени розташувати у акваторії, але не використовувати при цьому понтони. Як результат, майданчик перед сценою буде не менш вільний, - підкреслив Дмитро Кузнєцов.

Із цьогорічних започаткувань – етнокараоке, зараз уточнюється його репертуар, пише сайт kp.ua

Нагадаємо, що етнофестиваль «Печенізьке поле» відбудеться цього року 10 вересня.

Сховати метелика