Онлайн-виставку Олега Слєпцова «Мелодії кохання» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Онлайн-виставку Олега Слєпцова «Мелодії кохання»

 00 copy

Шановні друзі, пропонуємо до вашої уваги онлайн-виставку Олега Слєпцова «Мелодії кохання» (архітектура, гобелени, музика)!

Онлайн-виставка доступна у форматі відеороликів, які Ви зможете переглянути на інтернет-ресурсах галереї:

Facebook: Мистецтво Слобожанщини

Instagram: https://www.instagram.com/galereya_slobozhanshchyna

Telegram: https://t.me/oblgallerymc

Олег Слєпцов є провідним українським архітектором. Автор близько 40 проектів і будов у 60 містах та населених пунктах України та за її межами (ОАЕ, Португалія, Туреччина, Китай та інші країни). Разом зі своєю командою з науково-проектного архітектурного бюро «ЛІЦЕНЗІАРХ» Олег Слєпцов проектує і житлові будинки, і сакральну архітектуру, і промислові споруди, і музейно-виставкові комплекси, і учбові заклади та багато-багато іншого.  В своїй архітектурі Олег Семенович поєднує традиції і сучасність, функціональність і естетику, монументальність і затишок.

Але Олег Слєпцов продовжує реалізовувати себе і в інших сферах творчості, відкриваючи їх нові грані. Одними з таких сфер стали гобелени і музика.

Створення гобеленів – дуже трудомісткий процес. Виготовляються вони вручну, і вимагають високої майстерності, особливої уважності і великої кількості часу. Безумовно, вплив на роботи автора виставки справила його основна професія. Але гобелени Олега Слєпцова не є лише документально-реалістичним відображенням архітектури, а передають його внутрішнє бачення, яке відображається в оригінальних естетичних рішеннях.

Ще однією улюбленою справою Олега Семеновича є музика. Автор створює власні музичні твори, які можуть наповнити слухача легкістю, теплом, мрійливістю, спокоєм, і надихнути тільки на добрі справи і творення.

Не дивлячись на різність цих творчих сфер, в кожній з них Олег Слєпцов зміг передати відчуття гармонії, відчуття прекрасного, любов до Батьківщини і світу, і велику шану до мистецтва в усіх його проявах!

Онлайн-виставка доступна у відеоформаті, завдяки якому якому Ви зможете більше дізнатися про творчі досягнення Олега Слєпцова у архітектурі, декоративно-ужитковому мистецтві та музиці. З радістю запрошуємо до перегляду!

Сховати метелика