Фотовиставку Володимира Оглобліна та Олени Долженко «Харків. Два різні часи»! | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Фотовиставку Володимира Оглобліна та Олени Долженко «Харків. Два різні часи»!

 4464646 copy

Шановні друзі, представляємо до вашої уваги фотовиставку Володимира Оглобліна та Олени Долженко «Харків. Два різні часи»!

24 лютого 2022 року вже назавжди розділило наше життя на ДО та ПІСЛЯ. Безтурботність, цікаві події, посмішки людей, безліч планів і мрій перетворися на щоденну тривогу, біль, злість, і постійні повідомлення про жертви і руйнування від російських бомбардувань. Виставка демонструє величезний контраст між двома різними часами у житті Харкова. Але не дивлячись на все звірство, натиск і підлість агресора, Харків показав свій незламний залізобетонний характер. Місто як ніколи об’єднане заради спільної перемоги, майбутнього відновлення і розквіту!

Виразні і глибокі за своїм емоційним наповненням фотографічні диптихи Володимира Оглобліна та Олени Долженко розкривають особисте відношення авторів до Харкова, в якому багато рідних душі місць було зруйновано «братнім народом». Але роботи передають той спектр відчуттів, який знайомий всім харків’янам зараз.

Сподіваємось, що виставка відгукнеться у серцях тих, хто зараз залишився у місті, тих, хто воює за його незалежність, і тих, кому довелось покинути місто і виїхати в невідомі краї.

Віримо, що Україна переможе у цій війні за незалежність і свободу. І Харків обов'язково стане ще кращим!

Детальніше про історію створення фотопроекту, враження авторів від Харкова ДО та ПІСЛЯ, та побажання глядачам у посиланні:

https://www.facebook.com/oblgalleryMS/posts/pfbid048BNkcytJ1p2gBRmRndfSJiraMzthBLxe3rkAecy8hk8PPSWb6P8xLCihf6mqfiol

Виставку можна переглянути сайті КЗ «ООМЦКМ»:

https://www.cultura.kh.ua/uk/virtual-gallery/category/522-virtualna-fotovistavka-volodimira-ogloblina-ta-oleni-dolzhenko-harkiv-dva-rizni-chasi

та на інтернет-ресурсах галереї «Мистецтво Слобожанщини»:

Facebook: Мистецтво Слобожанщини

Альбом: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=oblgalleryMS&set=a.5802289349790341

Instagram: https://www.instagram.com/galereya_slobozhanshchyna

Telegram: https://t.me/oblgallerymc

Сховати метелика