Онлайн-акції «Воїни світла» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Онлайн-акції «Воїни світла»

 35354 copy

Обласний організаційно методичний центр культури і мистецтва запрошує художників Харкова і Харківської області прийняти участь у онлайн-акції «Воїни світла» до дня Захисників і Захисниць України

️Більш ніж півроку продовжується жорстка і кровопролитна війна, розпочата російською федерацією. Головною метою країни агресора є не тільки захоплення наших територій, але і знищення українського народу в цілому, доказами чого є постійні акти тероризму і геноциду.
️ Але на заваді цьому стоять наші воїни світла – ЗСУ, нацгвардійці, тероборона, прикордонники, розвідники, інші підрозділи, які героїчно боронять нашу країну від окупантів.
️Українські воїни з давніх давен славились своєю силою духу, добрим серцем, волелюбністю, безмежною любов’ю до Батьківщини. І тепер, наші сучасні козаки дивують увесь світ, ламаючи хребет величезному монстру, на меті якого знищувати все добре, світле, цивілізоване і прогресивне.
️ Акція покликана віддати дань поваги і висловити велику вдячність нашим Героям, завдяки яким Україна вистояла, вистоїть, буде вільною і процвітаючою!

Для участі у акції Вам необхідно опублікувати роботи у Facebook та Instagram з хештегом #виставкавоїнисвітла та позначити акаунт сторінки  Мистецтво Слобожанщини чи надіслати їх на пошту  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ;
Тематика робіт: захисники і захисниці України та їх героїчний опір окупантам;
У описі до кожної роботи потрібно зазначити ім’я автора, техніку, назву роботи і хештег;
Приймаються роботи різних видів образотворчого мистецтва (живопис, графіка, комп’ютерна графіка, цифровий живопис);
Акція триватиме до 12 жовтня 2022 року;
Від одного автора можна поширити чи надіслати до 5 робіт, що увійдуть до збірної онлайн-виставки «Воїни світла», яку буде презентовано з 15 жовтня 2022 року на інтернет-ресурсах галереї «Мистецтво Слобожанщини» КЗ «ООМЦКМ»
Приймаються роботи всіх бажаючих!

З нетерпінням чекаємо на Ваші роботи, бажаємо творчого натхнення, та віримо у Перемогу!

Роботи на афіші - "Захисник", авторка Olga Kostina-Cassanelli

 

Сховати метелика