Три головні статуетки фестивалю „Печенізьке поле-2011” роз’їхалися по різним районам Харківщини | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:
( 5 Votes )

Три головні статуетки фестивалю „Печенізьке поле-2011” роз’їхалися по різним районам Харківщини

Ізюмський район представив найкращу Слобідську садибуСтатуетка „Співочий жайворон” дісталася переможцям у трьох головних номінаціях етнофестивалю „Печенізьке поле-2011”- „Збереження та відродження культурних традицій”, „Найкращий майстер” та „Слобідське подвір’я”. Головні призи увезли до Куп’янського, Ізюмського та Шевченківського районів.

Пам’ятний приз та статуетку у вигляді співочого жайворона – головного символу фестивалю „Печенізьке поле-2011” у номінації „Збереження та відродження культурних традицій” отримав Народний аматорський фольклорний колектив „Берізка” (керівник Олена Дворнік) із села Гетьманівка Шевченківського району.

У номінації „Найкращий майстер” переможницею визнано вишивальницю Світлану Гутник. Вона увезла „співочого жайворона” до Куп’янського району.

Перше місце у номінації „Слобідське подвір’я” було присуджено Ізюмському району, який представив найбільш реальну з історичної точки зору садибу із хаткою, тином, домашньою живністю та накритим на подвір’ї святковим столом.

Сховати метелика