Запрошуємо музичні колективи | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:
( 1 Vote )

Запрошуємо музичні колективи

 17190437 790716364412207 2686208287999562377 n copy

30 квітня 2017 року з 10.00 до 21.00 у селі Пархомівка Краснокутського району Харківської області та у Краснокутському дендропарку відбудеться арт-фестиваль «Пархомівка – світові шедеври» з циклу фестивалів «Перлини Слобожанщини».

Більше півстоліття в селищі Пархомівка існує Музей, що створений руками небайдужих селян та, особливо, дітей. Адже саме школярі, під керівництвом свого вчителя історії Панаса Федоровича Луньова, збирали експонати до музею. Їх ентузіазм та бажання впізнати якомога більше історії, познайомитися з найкращими витворами мистецтва, були настільки вражаючи та щирі, що багато відомих у світі Музеїв, таких як Ермітаж, Музей образотворчих мистецтв імені Олександра Пушкіна,  Третьяковська галерея, Дрезденська картинна галерея, берлінський Боде-музеум та інші відкликнулись на прохання дітей та передали їм свої експонати. Тож зараз Пархомівський художній музей ім. П.Ф. Луньова володіє унікальним зібранням станкового живопису, графіки України та Росії XVIII-XX століть. Також у експозиції є старовинні ікони, роботи видатних українських та російських митців — Іллі Рєпіна, Сергія Васильківського, Івана Айвазовського, Тараса Шевченка, Михайла Врубеля, Івана Шишкіна, Карла Брюллова, Василя Кандинського, Казимира Малевича, Валентина Сєрова, Абрама Архипова, Олександра Головіна, Ореста Кіпренського, Ісаака Левітана, Олександра Бенуа, Миколи Реріха, Олександра Іванова.

Але найбільша активність буде відбуватися у Краснокутському дендропарку.

З 10:00 і до самого вечора тут можна буде побачити на власні очі як працюють художники та фотохудожники, взяти участь в їх пересувних майстернях, в пленерах. Як завжди, всі бажаючі зможуть прогулятися містечком майстрів та обрати саме для себе саме той виріб hand-made, що так довго шукали, а для дітей протягом всього дня працюватиме дитячий майданчик. Також можна буде скуштувати справжній грузинський шашлик та чарівний плов від бійців грузинського батальйону, що захищає нашу країну, залишити свою подяку грошима, які підуть на допомогу пораненим бійцям.

В Краснокутському дендропарку будуть проведені показ моделей авангардної моди від студентів Академії мистецтв та показові бої від справжніх майстрів бою, а ввечері – виступ Молодіжного академічного симфонічного оркестру «Слобожанський» та фантастичне файєр-шоу.

Пропонуємо вам, шановні артисти, приєднатися до фестивалю, а саме виступити серед публіки, прямо на траві, провести разом з іншими музиками інтерактивний концерт.

Пархомівка та дендропарк чекають на Вас!

Організатор Фестивалю:

БО “Благодійний фонд “Харків з тобою”

за підтримки

Харківської обласної державної адміністрації,

Краснокутської Районної Державної Адміністрації

Детальніше про подію на сайті : https://kharkiv-with-you.org/event/festival-parhomivka-svitovi-shedevri/

Сховати метелика