Культура безпеки очима юних талантів | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Культура безпеки очима юних талантів

afisha Ohorona praci

З 9 по 30 квітня 2019 року КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» презентує виставку дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

З нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці в Україні (28 квітня) Головне управління Держпраці у Харківській області організувало та провело I етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

Організатори виставки бажали активізувати творчий потенціал дітей і підштовхнути їх зобразити ймовірні ризики та небезпеку, які супроводжують людину під час трудової діяльності. Малюнки – це специфічна мова, якою діти можуть відобразити оточуючий, і часом «незрозумілий світ», сповнений небезпеки та всіляких перешкод, які дитяча уява ще не здатна осягнути в повному розумінні.

Ця виставка має на меті привернути увагу суспільства до існуючих проблем у сфері охорони праці та виховання культури безпеки, а також акцентувати увагу дітей та молоді, як майбутніх працівників, на виробничих небезпеках і ризиках серед молодого покоління.

Загалом цього року надійшло 639 робіт від дітей Харківщини, віком від 6 до 18 років. Представлені творчі роботи дуже цікаві та різноманітні за своїми сюжетами, що є показником абсолютно різного світосприйняття і різних інформаційних потоків, а також творчих можливостей та навичок у дітей. Об’єднує всі ці малюнки тема охорона праці та промислова безпека.

Запрошуються всі бажаючі.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Час роботи: з 10.00 до 17.30, вихідний – субота, неділя.

Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, виставкова зала 1-го поверху.

Довідки за тел.: (057) 725-12-46, (057) 725-12-47;

Детальніше про подію – на сайті: https://www.cultura.kh.ua

Сховати метелика