Персональна виставка живопису Геннадія Валевахіна «Кольорова наснага» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:
( 1 Vote )

Персональна виставка живопису Геннадія Валевахіна «Кольорова наснага»

 afisha Valevahin2

З 9 по 23 серпня 2019 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва буде експонуватися персональна виставка живопису Геннадія Валевахіна «Кольорова наснага».

В експозиції виставки представлені пейзажі нашого краю, написані в різні пори року. Перед нами постають невеликі стрімкі річки, закутані в обійми таємничого лісу, мальовничі квітучі галявини, безкрайні простори степу. Але автор не тільки фіксує на полотні побачені природні красоти, але і вносить до своїх робіт власне світовідчуття і частинку душі.

Не дивлячись на те, що Ганнадій Валевахін є художником аматором, його роботи виконані з великим старанням та натхненням, та приковують увагу своїми колірними поєднаннями і легким настроєм. Кожна робота художньо відрізняється одна від іншої: є і ретельно прописані композиції з великою кількістю деталей і нюансів, а є твори, написані широким, експресивним мазком. Але вся творчість автора наповнена світлом, спокоєм і відчуттям свободи.

Запрошуємо усіх глядачів відчути цей стан та ближче познайомитись з творчістю Геннадія Миколайовича Валевахіна.

Довідка:

Геннадій Миколайович Валевахін, полковник запасу, народився в 1938 році в м.Свободний Хабаровського краю. У 1965 році закінчив Харківську Військову інженерну радіотехнічну академію ППО імені Л. О. Говорова з золотою медаллю і більше 30 років пропрацював у ній викладачем.

Почав малювати в юнацькі роки, але подальше навчання і робота змусили відкласти на довгі роки любов до живопису. У 2014 році Г. М. Валевахін почав займатися живописом в студії ArtPeople. Завдяки керівнику студії Світлані Євгенівні Юдіній, освоїв техніку роботи мастихіном. Його картина «Снігурі» була представлена на передачі «Харкiв online. Вечiр» (ефір від 14.04.2015 року), де розповідалося про роботи учнів студії ArtPeople.

Урочисте відкриття виставки відбудеться 9 серпня о 17:00!

 

Адреса: Україна, м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи); Час роботи виставки: ВТ – СБ, 11:00 - 19:00 Тел./Факс: (057) 717-10-40, (057) 705-15-50; e - mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Сайт:www.culturа.kh.ua; Канал на YouTube – Харьковский областной центр культуры и искусства

Сховати метелика