Світ очима «Дивосвіт» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Світ очима «Дивосвіт»

 afisha Divosvit

З 15 серпня по 14 жовтня 2019 року КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» презентує виставку творчих робіт учнів Люботинської школи-інтернату «Дивосвіт» «Світ очима «Дивосвіт».

На виставці представлені роботи учнів художнього профілю та вихованців гуртка декоративно-ужиткового мистецтва. Художній керівник – вчитель образотворчого мистецтва Коношко Ганна Георгіївна, атестований майстер з витинання та декоративного розпису, член національної Спілки майстрів народного мистецтва України.

Учасники виставки, – учні школи «Дивосвіт», є призерами та лауреатами конкурсів-виставок міського, обласного та всеукраїнського рівнів з художнього та декоративно-прикладного мистецтва. У 2018- 2019 роках їхні роботи були представлені у Верховній Раді України на Всеукраїнській виставці творчих робіт вихованців шкіл-інтернатів «Діти– діячі мистецтва».

На виставці юні художники втілили свої таланти в техніках живопису, графіки, декоративного розпису, писанкарства та витинанки.

Презентація робіт учнів Комунального закладу «Люботинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів «Дивосвіт»» Харківської обласної ради відбудеться 12 вересня о 16.00.

Вхід вільний.

Більше інформації про школу «Дивосвіт» – за посиланням https://www.facebook.com/KZDyvosvit/, https://lintern.org.ua/

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Час роботи: з 10.00 до 17.30, вихідний – субота, неділя.

Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, виставкова зала 1-го поверху.

Довідки за тел.: (057) 725-12-46, (057) 725-12-47

Сховати метелика