Презентація книги-фотоальбому відомого фотографа Володимира Оглобліна «Час Федецького» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:
( 1 Vote )

Презентація книги-фотоальбому відомого фотографа Володимира Оглобліна «Час Федецького»

 Ogloblin fotoalbom

21 вересня в 16:00 в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбудеться презентація книги-фотоальбому відомого фотографа Володимира Оглобліна «Час Федецького», присвячена видатному фотографу кінця XIX – поч. XX століття.

Цей фотоальбом — данина пам'яті великому фотографу Альфреду Федецькому та його часу. Понад 100 років тому в Харкові працював, створював фотографічні шедеври майстер, завдяки якому ми можемо побачити місто в період розквіту на рубежі XIX ‒ поч. XX століть, уявити жителів, що залишили помітний слід в історії міста, і тих, про кого пам’ять лишилася лише на старовинних світлинах.

150 фотографій, виконаних переважно А. Федецьким і його не менш відомими сучасниками, майстрами світлопису В. Досекіним, А. Іваницьким, Ю. Більдтом, В. Шабельським, представлені в подарунковому фотоальбомі «Час Федецького».

Творчий колектив і всі учасники проекту зробили все можливе, щоб ім'я великого майстра фотографії засяяло ще яскравіше на небосхилі видатних особистостей Харкова.

Ідея цього альбому полягає в тому, щоб показати саме мистецтво фотографії великого майстра Альфреда Федецького і, частково, особливості того дивного часу на зламі двох століть.

Подарункове видання розраховане на шанувальників і поціновувачів фотомистецтва, історії фотографії та самого м.Харків; колекціонерів, дослідників, фахівців і широке коло глядачів.

Вхід вільний! Чекаємо Вас за адресою: Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи). Тел. / Факс: (057) 717-10-40

Сховати метелика