Міжнародна акція з обміну фотографіями – «Сушка» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Міжнародна акція з обміну фотографіями – «Сушка»

  afisha Sushka

28 вересня з 12.00 до 18.00 в Харкові, вздовж площі Свободи, на території пішохідної алеї між Харківським обласним палацом дитячої та юнацької творчості та майданом Свободи пройде міжнародна акція з обміну фотографіями – «Сушка».

«Сушка» – формат виставки, що об'єднує фотографів самого різного калібру – аматорів і професіоналів, ломографів і прихильників традиційної зйомки. Суть акції полягає в тому, що будь-який учасник може повісити свої роботи на мотузки за допомогою прищіпок. В обмін на свою фотографію можна забрати будь-яку іншу. Свою фотографію можна підписати, залишити на звороті координати для зв'язку або незвичайне послання її майбутньому володарю.

Вперше «Сушка» пройшла в Санкт-Петербурзі, задумана і вперше реалізована Андрієм Кеззіним і Олею Луветау. Аналогічні заходи потім пройшли в Москві, Владивостоці, Ростові-на-Дону, Казані, Мінську, Києві, Лондоні, Сіднеї, – всього більш, ніж в 70 містах різних країн.

Для участі в акції потрібно до 27 вересня принести свої фотографії (будь-якого формату) і прищіпки в галерею «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва за адресою: пл. Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід зі сторони площі), або чекаємо учасників з фотографіями в день акції з 12.00 на місці проведення «Сушки».

Контакти: (057) 705-15-50, (098) 7864886; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Сховати метелика