Виставка плаката «Народжені в Україні» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Виставка плаката «Народжені в Україні»

afisha Narodjeni v Ukraini

З 24.09 по 8.11. 2019 р. в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відбудеться виставка плаката «Народжені в Україні».

Людська пам’ять на жаль не довга. Хто ми, що ми з себе уявляємо, яка наша історія, хто ті люди, які принесли людству користь, і за яких не соромно перед ним. Кожна людина має свою долю і не завжди вона залежить від неї, та і обставини бувають різні. Але кожну людину судять по ділам її. Саме це і стало основою знайомства з долею багатьох українців, або народжених в Україні, або які багато зробили для України – діячів культури, науки, мистецтва, що внесли свою частину знань, розуму, життя у розвиток людства.

Роботи, створені студентами майстерні професора Володимира Лесняка Харківської державної академії дизайну і мистецтв, дають відвідувачам змогу побачити і відчути власне відношення студентів до персоналій цих робіт. Для учасників проекту багато цих Людей по справам своїм, думам своїм про Україну, по відношенню до своєї Батьківщини стало відкриттям, і саме вони є справжніми українцями.

Окрім плакатів, на виставці представлено нову колекцію тематичних, спеціально до цієї виставки зроблених ляльок-мотанок, що створила кандидат педагогічних наук, доцент кафедри естетичного виховання і технологій дошкільної освіти Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди Юлія Соловйова.

Відкриття виставки відбудеться 24 вересня о 16.00. Вхід вільний.

Час роботи: з 10.00 до 17.30, вихідний – субота, неділя.

Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, велика зала 2-го поверху.

Довідки за тел.: (057) 725-12-46;

Детальніше про подію – на сайті: https://www.cultura.kh.ua

 

Сховати метелика