Обласний фестиваль-конкурс традиційних страв, випічки та напоїв Харківщини «Смачного!» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Обласний фестиваль-конкурс традиційних страв, випічки та напоїв Харківщини «Смачного!»

 15022021 5

15 лютого 2021 року стартував Обласний фестиваль-конкурс традиційних страв, випічки та напоїв Харківщини «Смачного!». Захід відбувається за ініціативи Комунального закладу «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» за підтримки Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації та Обласного комунального закладу «Харківський організаційно-методичний центр туризму».

Фестиваль-конкурс проводиться з метою залучення всіх верств населення до виявлення, збирання, дослідження, відтворення та популяризації традиційних страв, випічки та напоїв Харківщини, що побутують зараз або побутували у населених пунктах (осередках) на території області, а нині призабуті. Традиційними вважаємо ті, які готували впродовж трьох-чотирьох поколінь.

Завдання Фестивалю-конкурсу полягає у визначенні традиційних страв, випічки, напоїв, що стануть у подальшому візитівкою Харківщини; підвищення рівня туристичної привабливості громад та видання збірки з відеододатком «Енциклопедія гастрономічної спадщини: традиційні страви, випічка та напої Харківщини».

Положення Фестивалю-конкурсу

Сховати метелика