Фестиваль–конкурс вокального мистецтва «Чорнобильська мелодія» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Фестиваль–конкурс вокального мистецтва «Чорнобильська мелодія»

 4orn melodiya

До уваги вокальних колективів області, виконавців та творчих особистостей !

З нагоди 35-х роковин Чорнобильської катастрофи, з метою висвітлення та вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, КЗ «ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВА» за підтримки Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації у квітні 2021 року проводить низку культурно-мистецьких заходів.

23 квітня 2021 р. запрошуємо вокальні колективи та виконавців закладів культури області взяти участь у фестивалі–конкурсі вокального мистецтва «Чорнобильська мелодія».

Завдання фестивалю - збереження та розвиток української пісенної творчості, розширення культурних та мистецьких зв’язків між учасниками, збагачення пісенного репертуару вокальних колективів та солістів.

Прийом заявок – до 15 квітня 2021 р. (включно).

У фестивалі беруть участь дорослі та дитячі вокальні колективи (дуети, тріо, квартети, ансамблі) та солісти за двома віковими категоріями: до 16 і від 16 років. До виступу виконавці готують 2 пісні: патріотичну та пісню про Чорнобиль. Конкурсна програма виконується виключно українською мовою під інструментальну фонограму, a–capella, або живий супровід.

Заявку необхідно надіслати на електронну адресу фестивалю This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  з поміткою в темі «Фестиваль «Чорнобильська мелодія».

Переможці визначаються за підсумками конкурсного перегляду та отримують дипломи лауреата ( I, II, III ступеню) в кожній віковій категорії.

Із запитаннями щодо проведення заходу звертатися за телефонами:

(050) 751-15-03, (067) 775-36-12, (057) 725-12-41, Галина ГЕЙКО.

Сховати метелика