Обласний конкурс короткометражних відеофільмів «Чорнобиль. Як це було» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Обласний конкурс короткометражних відеофільмів «Чорнобиль. Як це було»

konkurs videofilmiv 4ornobul  

З 22 березня по 20 квітня 2021 року запрошуємо творчих особистостей – шанувальників кіномистецтва взяти участь в Обласному конкурсі короткометражних відеофільмів «Чорнобиль. Як це було».

Основне завдання конкурсу - залучення широкого кола громадськості до участі в суспільно-творчому житті регіону, а також збереження і примноження культурних, духовно-моральних цінностей у сучасному інформаційному просторі.

У конкурсі беруть участь автори короткометражних фільмів з Харківської області в трьох категоріях «Учнівська молодь», «Професіонал» або «Аматор». На конкурс подаються як індивідуальні, так і колективні роботи, що відповідають тематиці конкурсу та відеоматеріал, зафіксований на цифрові фото-відео камери і змонтований будь-якими доступними технічними засобами.

Конкурс проводиться за дистанційною формою! Учасники, які набрали найвищі бали, посідають три призових місця в кожній з трьох категорій у відповідності до оцінок журі.

Оголошення результатів Конкурсу відбудеться 26 квітня на офіційних сайтах КЗ «ООМЦКМ» і Департаменту культури і туризму ХОДА.

Відеороботи з оформленою заявкою приймаються до 20 квітня 2021 р. включно на електронну адресу This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  з поміткою «Конкурс відеофільмів «Чорнобиль».

Із запитаннями щодо проведення заходу звертатися за телефонами:

(057) 725-12-39, головний режисер КЗ «ООМЦКМ», заслужений діяч мистецтв України Олександр САВЕНКО, (057) 725-12-41; (096) 715-05-24, провідний методист відділу з методичної роботи КЗ «ООМЦКМ» Наталія ПАРАСОЧКІНА-ВІХТИНСЬКА

Сховати метелика