Виставка світлин Фотошколи Володимира Оглобліна «6/365» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Виставка світлин Фотошколи Володимира Оглобліна «6/365»

 6 365

З 25 березня по 9 квітня 2021 року КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» презентує виставку світлин Фотошколи Володимира Оглобліна «6/365».

«6/365» – це друга звітна колективна виставка випускників Фотошколи Володимира Оглобліна. За традицією вона відбувається на честь чергової річниці школи, якій виповнилося вже шість разів по 365 днів. А ще, це перша річниця першого ювілею! Цього року на виставці представлено фото 34-х авторів, різних за рівнем майстерності, жанрами, вподобаннями, баченням світу, але таких схожих один на одного у своїх захопленнях фотографією. Серед світлин авторів, в експозиції можна зустріти як звичайні пейзажі, так і стріт-сюжети, портрети, і, навіть, макро-фотографії. Всі вони виконані в період з грудня 2014 по лютий 2021 року під час різноманітних поїздок учасників школи до Аргентини, Голландії, Грузії, Чехії, Катару і Шрі-Ланки. Є серед робіт багато фото, знятих у мандрівках по Україні, а також у звичних для харків’ян куточках міста та Харківщини.

Фотошкола Володимира Оглобліна була заснована наприкінці 2014 року, і з тих пір її успішно закінчили близько 180 учнів. Для деяких випускників школи мистецтво світлопису вже стало професією, для інших – залишилося улюбленим хобі, а для багатьох стало невід’ємною частиною життя. Саме цю частинку життя і втілила виставка «6/365». Пориньте і ви у цей дивовижний, нескінченний, чарівний світ фотографії, який з радістю відкривається всім поціновувачам тих самих неповторних моментів, що пишуться світлом.

Побачити роботи Фотошколи можна до 9 квітня.

Відкриття відбудеться 25 березня о 18:00

Вхід вільний.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Час роботи: з 11.00 до 19.00, вихідний – неділя, понеділок.

Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, виставкова зала 2-го поверху.

Довідки за тел.: (057) 725-12-46, детальніше про подію – на сайті: 

www.cultura.kh.ua/ та у соцмережах www.facebook.com/www.cultura.kh.ua  або www.instagram.com/cultural_centr_kh/

 

Сховати метелика