Запрошуємо на перегляд та обговорення італійського фільму «Приборкання норовливого» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Запрошуємо на перегляд та обговорення італійського фільму «Приборкання норовливого»

 pruborkannya sait

24 червня 2021 року о 18:30  запрошуємо до Харківського кіноклубу ім. О. Довженка на перегляд та обговорення італійського фільму «Приборкання норовливого».
Комедію було знято у 1980 році, головні ролі виконали Адріано Челентано та Орнелла Муті. Режисерський склад: Франко Кастеллано, Джузеппе Мочча.
У невеликому селі Равіньяно проживає ексцентричний фермер Еліа, який відчуває хронічну нелюбов до всіх представниць прекрасної статі. Однак, в буденному житті він звичайна і проста людина, яка з великою любов’ю ставиться як до домашніх, так і до диких тварин. Але ось з дівчатами зовсім не вміє спілкуватися, а грубість, сарказм, іронія – це його постійні супутники при розмові з прекрасними дамами. Одного разу, під час дощу, в двері Елія стукає приваблива молода особа, машина якої зламалася. І тільки цю дівчину нестерпний характер фермера не тільки не відлякав, а й навпаки, причарував. І тепер Ліза Сельвестр зробить все, щоб приборкати норовливого.
Фільм посів друге місце в італійському кінопрокаті серед найкасовіших фільмів протягом сезону 1980/1981 років, зібравши близько 20 мільярдів лір, що в перерахунку на сьогоднішні ціни становить понад 40 мільйонів євро.
Чекаємо за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, Вітальня О. Довженка.

Сховати метелика