Виставка персональних робіт Валентини Бебешко «Мій маленький світ» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Виставка персональних робіт Валентини Бебешко «Мій маленький світ»

 bebeshko

З 29 червня по 9 липня 2021 року КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» презентує виставку персональних робіт Валентини Бебешко «Мій маленький світ».

Валентина Бебешко цікавилася малюванням з самого дитинства, але пізнавати особливості олійних фарб почала років 5 тому. Надихаючись красою рідного краю та переглядаючи роботи художників пейзажистів - Олексія Тимошенко, Ігоря Сахарова, Олега Бойко, Олексія Савченко, Дмитра Ревякіна, канадського художника Ренато Мучило та ін., вона почала створювати особисті картини в техніці багатошарового живопису та «аля прима». Найбільш до вподоби Валентині Миколаївні жанри пейзажу та натюрморту.
Особливе враження на художницю справили роботи Івана Шишкіна, які відгукнулися в ній любов’ю до рідного краю. Переосмисливши роботи відомих художників та натренувавши своє естетично-природнє бачення, Валентина Миколаївна почала самостійно просувати свою творчість, беручи участь у виставках району та рідного села.
Як казав Ошо: «Ми живемо лише в окремі хвилини, коли займаємося творчістю. Коли ми щось створюємо, виникає жива мить. Не важливо, що саме створюється, головне - відчуття того, що ви щось створили. Ви стали творцем. В ту мить, коли ви відчуваєте, що стали творцем, ви розумієте, що відтепер ви творець. І тоді в вас щось реалізується, щось починає цвісти...»
Запрошуємо Вас зануритися у неповторний маленький світ Валентини Бебешко...
Відкриття виставки відбудеться 29 червня о 16:00.
Відкриття супроводжуватиметься мистецько-культурним заходом «Сузір’я романтичних вражень».

_______________________________________________________________________________________________________________________________
Час роботи: з 11.00 до 19.00, вихідний–неділя, понеділок.
Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, виставкова зала 1-го поверху.
Довідки за тел.: (057) 725-12-46, (057) 725-12-47;
Детальніше про подію – на сайті:  https://www.cultura.kh.ua

 

Сховати метелика