Підсумкова виставка обласного конкурсу сувенірів «Про Харківщину» | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Підсумкова виставка обласного конкурсу сувенірів «Про Харківщину»

 

Формуємо впізнаваний образ Харківщини!213878166 4345958492123214 745557029459227266 n copy

З 13 по 30 липня 2021 року КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» презентує підсумкову виставку обласного конкурсу сувенірів «Про Харківщину».
На виставці буде представлено понад 150 сувенірних виробів, виконаних у найрізноманітніших техніках декоративно-прикладного мистецтва.
Зокрема, в експозиції можна побачити посуд, функціональні дрібнички, іграшки, декоровані предмети, малу пластику і креативні сувенірні вироби. Учасниками конкурсу є майстри декоративного мистецтва, викладачі гуртків та їх учні, а також окремі мистецькі школи з різних районів Харківської області.
Конкурс проводиться з метою формування сучасного та впізнаваного образу Харківщини, складання електронного каталогу сувенірних виробів. Засновником та організатором конкурсу є КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» у партнерстві з ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму». Конкурс проводиться за підтримки Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації.

Відкриття виставки відбудеться 13 липня о 16:00.
Вхід вільний.
________________________________________________________________________________________________________________________________   Час роботи: Вт-Сб з 11.00 до 19.00, вихідний –неділя, понеділок.

Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, виставкова зала 2-го поверху.
Довідки за тел.: (057) 725-12-46, детальніше про подію – на сайті:
www.cultura.kh.ua/

та у соцмережах www.facebook.com/www.cultura.kh.ua

або www.instagram.com/cultural_centr_kh/

 

Сховати метелика