Перша зустріч із циклу бесід Михайла Красикова «Я пам’ятаю…», гість Володимир Новгородов | The Regional Organizing and Methodic Center of Culture and Arts

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

All material on this site is intended solely for review purposes without commercial use. Created by: AnisLogo
Reprint articles permitted only when placing direct links https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Article rating:

Перша зустріч із циклу бесід Михайла Красикова «Я пам’ятаю…», гість Володимир Новгородов

 11022022

Мине ще декілька десятків років і наші милі серцю хрущовки стануть історичною забудовою, яку треба буде зберігати для історичного контексту. Чи не так?

А давайте в принципі поговоримо про те, що таке історична забудова, як її треба зберігати. Цікаво дізнатися, як створюються і реалізуються проекти реставрації історичних пам’яток. Чи будемо говорити про хрущовки? Навряд чи. Нас будуть цікавити зовсім інші історичні об'єкти.

Запрошуємо вас на бесіду із циклу «Я пам’ятаю». Обіцяємо цікавих співрозмовників:  ведучий і модератор бесіди – Михайло Красиков та спеціальний гість архітектор-реставратор, член-кореспондент Національної академії архітектури Володимир Новгородов.

Говоритимемо про проблеми охорони архітектурної спадщини, про цінність історичної забудови нашого міста, про Харків часів дитинства та юності нашого гостя, про його закордонні враження та зустрічі з цікавими людьми, які подарувала доля.

Дата: 11 лютого о 18 годині;

Адреса: Пушкінська, 62;

Контакти: (057) 725-12-36, 067 91 014 91;

Вхід вільний.

Захід відбудеться з дотриманням чинних вимог щодо запобігання поширенню COVID-19.

Сховати метелика