Запрошуємо на конкурс читців «Вічне слово Кобзаря», присвячений творчості Т. Г. Шевченка. | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Запрошуємо на конкурс читців «Вічне слово Кобзаря», присвячений творчості Т. Г. Шевченка.

Shevchenko221 березня 2015 р. об 11:00 в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відбудеться регіональний конкурс читців «Вічне слово Кобзаря», присвячений творчості Т. Г. Шевченка.

Організатори конкурсу – КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» за підтримки Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації.

Мета конкурсу – залучення широких верств населення, особливо молоді, до літературного надбання українського генія, «національного пророка», художника і поета Т.Г. Шевченка; розкриття краси поетичного слова, виявлення і підтримка талановитих аматорів Харківщини – поетів і читців. У 2015 році виповнюється 175 років з часу виходу першої поетичної збірки Тараса Шевченка «Кобзар».

У конкурсній програмі беруть участь виконавці-аматори, автори. Переможці, володарі гран-прі попередніх конкурсів до участі не допускаються.

Кожний район (місто) Харківської області на конкурс представляють двох учасників.

Конкурс проводиться у двох вікових категоріях:

- 1 категорія («Діти») віком до 16 років включно;

- 2 категорія («Дорослі») віком від 17 років.

Конкурсна програма містить такі номінації (на вибір учасників):

- номінація «Виконавець» передбачає два твори: один вірш або уривок з прози з творчості Т.Г. Шевченка, або вірш про Шевченка, другий вірш – на вибір конкурсанта. Програма виконується без мікрофону;

- номінація «Автор» – один вірш присвячений Т. Г. Шевченку, другий – на вільну тему. Програма виконується з мікрофоном.

Лауреати запрошуються до участі у Всеукраїнському літературно- мистецькому святі «В сім'ї вольній, новій...», що відбудеться 22 травня 2015 р. біля пам'ятника Т. Г. Шевченку в м. Харкові.

Заявки на участь у конкурсі завірені печатками начальників відділів (секторів) культури і туризму районних державних адміністрацій та виконавчих комітетів міських рад, надсилати до 14 березня 2015 р. за адресою:

61002, м. Харків, вул. Пушкінська, 62, Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва, конкурс «Вічне слово Кобзаря»;

Чайка Е.М. – завідувач відділу з культурно-масової роботи ООМЦКМ, тел./факс 700-38-91, електронна адреса: e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Із положеннями конкурсу можна ознайомитися тут.

 

Сховати метелика