Як створюються алюмінієво-лялькові спектаклі: запрошуємо на зустріч з художником і режисером. | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)

Відділ дослідження та відродження декоративно-ужиткового мистецтва та виставкової діяльності

A+ R A-
Рейтинг статті:
( 3 шт. )

Як створюються алюмінієво-лялькові спектаклі: запрошуємо на зустріч з художником і режисером.

I7cxTd3eNXo

5 листопада в 17.00 в Харківському обласному центрі культури і мистецтва в рамках виставки сценографії «Театр. Сцена. Життя» відбудеться творча зустріч з художником Костянтином Зоркіним і режисером Євгеном Демещенко.

Близько двох років у м. Харкові працює майстерня двох молодих художників, у якій придумують і створюють сценографію лялькових вистав. На рахунку майстерні - дві серйозні роботи.

Ляльки та декорації до першої представлені на виставці театральних художників «Театр. Сцена. Життя» - це казка «Іван Царевич і Сірий Вовк» , поставлена в Харківському державному театрі ляльок ім. В. А. Афанасьєва. Друга - алюмінієво-ляльково музичний перфоманс в стилі урбаністичного сюрреалізму «Живі речі » за мотивами творчості Миколи Гоголя. Зараз ведуться розробки наступного спектаклю.

Покази робіт майстерні Зоркіна і Демещенко пройшли обмеженим тиражем на різних майданчиках Харкова та Києва і викликали у глядачів чимало питань, на які автори готові відповісти у форматі вільної бесіди. Крім того, на зустрічі художник і режисер продемонструють фрагменти вистави «Живі речі» з подальшим обговоренням .

Вхід вільний.

Адреса: м. Харків , вул. Пушкінська , 62 , виставковий зал 2- го поверху.

Довідки за тел. : ( 057 ) 700-35-79 , 066-37-214-37 . E - mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

    copy copy copy copy copy copy copy copy

Виставки

Немає звітів для показу

Сховати метелика