«Ретро-ялинка» - виставка новорічних прикрас 20-го сторіччя | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)

Відділ дослідження та відродження декоративно-ужиткового мистецтва та виставкової діяльності

A+ R A-
Рейтинг статті:
( 3 шт. )

«Ретро-ялинка» - виставка новорічних прикрас 20-го сторіччя

altВиставка «Ретро-ялинка» відкривається 16 грудня 2014 року в рамках широкомасштабної святкової програми, яку підготували в обласному центрі культури і мистецтва.

Якщо хочете побачити та відчути, як святкували Новий рік у 20-му столітті, як виглядали ялинкові прикраси півстоліття тому, обов'язково відвідайте виставку «Ретро-ялинка». Тут ви зможете перенестись у минуле та зануритись в історію новорічних свят.

Експонати цієї виставки – ялинкові прикраси, що зберігалися декількома поколіннями харків'ян. Це вироби, що виготовлені у 60-х - 80–х роках ХХ століття. Ознайомитись з експозицією можна з 16 грудня 2014 року до 15 січня 2015-го (з 11.00 до 17.30).

Урочисте відкриття виставки - 16 грудня о 16.00. Виставка відкривається в рамках новорічної програми, яка включає в себе музичне інтерактивне шоу "Новорічні пригоди Білої Кози", виставку виробів декоративно-ужиткового мистецтва "Святковий коловорот", фольклорну вітальню тощо.

Виставки

Немає звітів для показу

Сховати метелика