Нові аспекти створення та реалізації креативних проектів з національно-патріотичного виховання | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)

Відділ дослідження та відродження декоративно-ужиткового мистецтва та виставкової діяльності

A+ R A-
Рейтинг статті:

Нові аспекти створення та реалізації креативних проектів з національно-патріотичного виховання

 

 DSC 0176 copy22 лютого 2017 року в КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» (ООМЦКМ) відбувся обласний семінар «Організація культурно-мистецьких заходів з національно-патріотичного виховання» для начальників відділів (секторів) культури і туризму райдержадміністрацій  (міськвиконкомів), директорів районних Будинків культури, директорів краєзнавчих музеїв  Харківської області.

Захід викликав зацікавлення серед працівників культури області, його відвідали близько 60 представників з усіх районів Харківщини.

Під час семінару відбулось  жваве обговорення та спілкування з актуальних питань  патріотичного виховання, обмін досвідом за результатами проведених культурно-мистецьких заходів за цією тематикою.

Заступник директора з культурно-дозвіллєвої роботи ООМЦКМ Мякіннікова Л.М. ознайомила присутніх з сучасною нормативно-правовою базою  з питань національно-патріотичного виховання.

Досвідом проведення патріотичних програм в районах поділилися начальник відділу культури і туризму Харківської РДА Пономаренко В.В. та  начальник відділу культури і туризму Дергачівської РДА Осадчий  О.С.

DSC 0150

Актуальність проблеми патріотичного виховання  на сучасному етапі  розкрила доповідь завідуючої відділом наукової популяризації Харківського художнього музею Сідельової І.М.

Під час семінару  були презентовані виставкові  соціокультурні проекти ООМЦКМ, як елемент культурно-мистецьких заходів  патріотичної направленості. Учасники семінару мали можливість познайомитись з творчими здобутками харківських митців, які можуть стати базою для формування нових проектів. Це роботи художника-плакатиста, учасника АТО Юрія Нерослика, книги заслуженого журналіста України Леоніда Логвиненка «Харківський Майдан, сторінки щоденника» та «Місячна соната війни», фільм автора та продюсера Володимира Чистиліна «Герої не вмирають».

Досвідом щодо використання різноманітних ресурсів: інтелектуальних, фінансових, художніх, людських – для створення та реалізації соціокультурних проектів поділилася з працівниками культури директор РА «Іріс» Михайлова Г.М.

Цей семінар відкрив нові аспекти роботи закладів культури та став майданчиком для створення та реалізації креативних проектів  з національно-патріотичного виховання в регіоні.

 

 

 

 

 

 

DSC 0195

 

DSC 0189

 

DSC 0183

 

DSC 0181 copy copy

 

DSC 0155 copy copy

 

DSC 0152 copy

Виставки

Немає звітів для показу

Сховати метелика