Нагородження переможців обласного фестивалю-конкурсу «Натхнення-2017» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)

Відділ дослідження та відродження декоративно-ужиткового мистецтва та виставкової діяльності

A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Нагородження переможців обласного фестивалю-конкурсу «Натхнення-2017»

 

 2 copy copy copy copy

 

24 листопада 2017 року в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відбулось урочисте нагородження переможців обласного фестивалю-конкурсу «Натхнення-2017».

 

Конкурс організовано спільно з Обласним комітетом Харківської обласної організації профспілки працівників охорони здоров'я. На підсумковій виставці було представлено понад 250 художніх творів від 160 авторів. Цей конкурс проводиться вже кілька років поспіль і дарує багато відкриттів як для організаторів, так і для самих учасників.

 

З великим подивом харків’яни та гості міста роздивлялися художні твори, майстерно виконані лікарями, медсестрами, викладачами медичних ВНЗ. Із захопленням медики знайомились з невідомими сторонами своїх колег.

 

Свої здібності медичні працівники проявили у багатьох видах і техніках декоративних мистецтв. Для конкурсних робіт було характерне також жанрове і тематичне розмаїття. Така особливість конкурсу відображена у великій кількості номінацій. Журі, у складі членів галузевої профспілки та фахівців декоративно-прикладного мистецтва, відзначило 30 переможців у таких номінаціях: «Портрет», «Пейзаж», «У світі тварин», «Вироби з бісеру», «Збережем природу», «Декоративна композиція», «М’яка іграшка», «Авторська лялька», «Вироби зі шкіри», «Ікона», «Традиційна вишивка», «Кераміка», «Вироби з природних матеріалів». На урочистій церемонії авторів привітали почесні гості з Управління охорони здоров'я ХОДА, Департаменту охорони здоров'я Харківської міської ради, Федерації професійних спілок України.

 

«Медичні працівники кожен день повинні працювати у надзвичайному психологічному напруженні, і художня творчість допомагає їм відновити свої душевні сили. Але я бажаю всім авторам, щоб творчість для них була не втечею від складнощів, а, навпаки, проявом радості життя» - побажала авторам Благовещенська Альона Вікторівна, голова обласного комітету Харківської обласної організації профспілки працівників охорони здоров'я.

 

Музичне вітання для гостей підготували учасники вокального ансамблю Харківського національного медичного університету.

Виставки

Немає звітів для показу

Сховати метелика