Фонд Майбутнього України продовжив терміни грантового конкурсу «Інтелектуальний капітал України» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)

Відділ з інвестицій та соціально-культурного розвитку

A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Фонд Майбутнього України продовжив терміни грантового конкурсу «Інтелектуальний капітал України»

11111111

Конкурсна комісія та Наглядова рада Фонду Майбутнього України продовжили терміни проведення грантового конкурсу «Інтелектуальний капітал України». 4 жовтня 2013 року Фонд Майбутнього України оголосив перший грантовий конкурс «Інтелектуальний капітал України».

Мета проведення Конкурсу – підтримка проектів, орієнтованих на підвищення і створення інтелектуального капіталу України, приєднання України до світових інтелектуальних процесів. Базовим вектором Конкурсу є спрямованість тематик на дослідження та проектування майбутнього України та світу.

Основними тематичними пріоритетами Конкурсу в 2013-2014 році стали:

• «Майбутнє України в мінливому світі»;

• «Майбутнє міст, осель і систем розселення»;

• «Нове мислення для нового світу»;

• «Освіта майбутнього»;

• «Суспільство майбутнього та його інші цінності»;

• «Здоров'я і довголіття»;

• «Мистецтво для майбутнього»;

• «Постіндустріальні економічні системи»;

• «Інформаційні технології: майбутнє в сучасному світі»;

• «Біотехнології, що змінюють світ»;

• «Техніко-технологічні рішення майбутнього».

Прийом заявок на участь у конкурсі неодноразово переносився. Тепер, згідно з оновленим календарним планом конкурсу, Фонд приймає проектні заявки до 2 червня 2014 року. Публічний захист проектів заплановано на жовтень, а реалізацію відібраних проектів апліканти розпочнуть з 1 грудня.

Секретаріат Фонду проводить для аплікантів щотижневі семінари з проектного менеджменту. На цих семінарах пояснюється ідея конкурсу «Інтелектуальний капітал України» та його пріоритети, уточнюються формальні умови підготовки конкурсної заявки, проводиться сесія запитань і відповідей. Зареєструватися на семінар можна на сайті Фонду (http://future-ukraine.org.ua).

Окрім того, у Фонді проводяться індивідуальні консультації та skype-консультації. На індивідуальні консультації запрошуються усі апліканти, які вже взяли участь в одному з семінарів з проектного менеджменту, організованому Секретаріатом, але потребують більш детальної інформації.

Якщо потенційні учасники конкурсу мають питання щодо заповнення аплікаційних форм і з будь-яких причин не можуть взяти участь у семінарах для аплікантів, які відбуваються щочетверга у Фонді майбутнього, вони можуть отримати роз'яснення під час Skype-консультації.

У разі необхідності апліканти можуть звернутися по допомогу до започаткованого Секретаріатом інституту кураторства. Кожен аплікант за потреби може отримати особистого консультанта-куратора, до якого можна звертатися із запитаннями щодо процесу оформлення та подання проектних заявок.

Щоб записатися на індивідуальну консультацію, skype-консультацію, консультацію куратора необхідно написати листа на скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .uа. Важливо в темі листа вказати «Індивідуальна консультація», «Skype-консультація» або «Кураторство», а в темі зазначити ім'я та прізвище, контактні дані, організацію, яку ви представляєте, та свої запитання; для skype-консультації – свої скайп-контакти та зручний для вас час консультації.

 

Сховати метелика