В наступному році аматори народного мистецтва візьмуть участь у Всеукраїнському творчому звіті | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)

Відділ з методичної роботи

A+ R A-
Рейтинг статті:
( 2 шт. )

В наступному році аматори народного мистецтва візьмуть участь у Всеукраїнському творчому звіті

Уряд схвалив проект Указу Президента України «Про Всеукраїнський творчий звіт майстрів мистецтв та аматорів народного мистецтва України», розроблений Міністерством культури України. Впродовж 2014 року у кожній області відбудуться заходи, на яких зможуть показати свої таланти професіонали та аматори в усіх видах академічного, традиційного народного та сучасного мистецтв.

Проект Указу підготовлено за результатами засідання Громадської гуманітарної ради з питань підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка під головуванням Президента України Віктора Януковича.

Заключний етап Всеукраїнського творчого звіту відбудеться у Національному палаці мистецтв «Україна», де у святковому концерті візьмуть участь найкращі представники народного мистецтва з різних регіонів України, і кожна область зможе продемонструвати розмаїття творчих здобутків своїх громадян.

Сховати метелика