Суліма В'ячеслав | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Суліма В'ячеслав

 

Sulima Vacheslav

 

В'ячеслав Суліма народився 30 серпня 1960 р., в м. Харків. У 1979 закінчив верстатобудівний технікум, прийшов працювати на завод ФЕД майстром. Працюючи він вів секцію культуризму, був яхтсменом. Закінчив ХАІ в 1988, факультет системи управління.

Змінив кілька спеціальностей, але захоплення фотографією виявилося найбільш сильним і визначило його діяльність на наступні роки. Він багато працював над собою, вивчав новітні досягнення в області фотографування.

Сам про роботу він говорив так: «Ніколи не хотів, щоб фотографія стала моєю роботою, але вийшло інакше. Знімаю все, що замовляють, але особливо люблю фото для інтер'єру. Напевно тому, що завжди приваблював стильний інтер'єр. Подобається, коли людину оточують красиві речі!».

Найбільш улюблені жанри, в яких працював В'ячеслав - натюрморт і міський пейзаж. В'ячеслав один з перших фотохудожників Харкова, який почав працювати в техніці інфрачервоної фотографії, на той момент ще з плівкою, у нього одного з перших фотографів Харкова з'явилася професійна фотостудія.

Неодноразово був призером виставок. Був членом спілки фотохудожників України, лауреатом фестивалю фотохудожників «Проміс - 2006». Передавав свій досвід і знання молоді.

Його життя обірвалося раптово 16 червня 2011. 

Sulima 1Sulima 2Sulima 3Sulima 4Sulima 6cockjulyoctoberrat

Сховати метелика