ЄрміловЦентр | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

ЄрміловЦентр

Адреса: пл. Свободи, 4 (головний корпус ХНУ ім. Каразіна, вхід з боку спуску Пасіонарії)
Телефони: +380958013083, +380577604713
http://www.yermilovcentre.org/
Приватна установа

ЄрміловЦентр - перший Центр сучасного мистецтва в Харкові. Місія Центру - популяризація сучасного мистецтва та культури, створення поліфункціонального майданчика для демонстрації виставкових проектів та інновацій в просвітницькій та освітній діяльності. Серед завдань ЄрміловЦентру: активізація соціальної ролі сучасного мистецтва, створення умов для діалогу мистецтва і суспільства, підтримка культурних ініціатив.
Центр сприяє розвитку сучасного українського мистецтва, його інтегруванню у світовий художній контекст, підтримує молодих авторів, є комунікативною платформою для українських і зарубіжних фахівців у сфері сучасного мистецтва.
ЄрміловЦентр створений за підтримки Асоціації випускників, викладачів і друзів Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.
Центр названо на честь видатного харків'янина, творця "виробничого" мистецтва, піонера українського авангарду Василя Єрмілова, який був учасником різних художніх течій 1910-х - 1920-х років XX століття (кубізм, конструктивізм та ін).

Сховати метелика