Персональна виставка живопису Марини Валуйської «Пульс кристалу», 26 березня -12 квітня 2014 року | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Персональна виставка живопису Марини Валуйської «Пульс кристалу», 26 березня -12 квітня 2014 року

Погляд крізь кристали перетворює звичайний світ на дорогоцінний на виставці живопису Марини Валуйської

ValuiskayaЗ 26 березня по 12 квітня 2014 року вгалереї «Мистецтво Слобожанщини» обласного центру культури і мистецтва відбудеться персональна виставка олійного та цифрового живопису Марини Валуйської «Пульс кристалу». На виставці буде представлено близько 40 робіт, об'єднаних ідеєю перетворення навколишнього світу зі звичайного в дорогоцінний.

Своєю творчістю автор прагне показати невидимі істини природи, що нас оточує. Художниця звертає увагу глядачів на красу дерев і квітів, перетворюючи їх на кристали, перетворюючи їх форму так, що вони стають дорогоцінними. Марина Валуйська нагадує про їх значущість і недооціненість в повсякденному житті.

Погляд на оточуючий нас світ крізь «кристали», створені автором, також актуалізує високі прояви таких людських якостей, як гуманізм, співчуття, любов, дружба. «Дорогоцінний світ» картин Марини Валуйської спрямований на розкриття внутрішньої сутності людини і природи.

Заломлені образи художниці занурюють глядачів у фантастичний простір по той бік дзеркала, фокусуючи увагу на вічних питаннях і цінностях.

Довідка. Марина Юріївна Валуйська народилася в м. Луганську. У 1991 році з відзнакою закінчила Московський народний університет мистецтв за спеціальністю художник-оформлювач. У 1995 році з відзнакою закінчила Національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого. У 2002 році захистила кандидатську дисертацію. Зараз працює доцентом кафедри кримінології та кримінально-виконавчого права в Національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого. У вільний від наукової та педагогічної діяльності час пише картини в техніці цифрового живопису, маслом, а також створює скульптури, використовуючи авторську техніку. Свої роботи супроводжує власними віршами та коментарями.

Урочисте відкриття виставки відбудеться 26 березня о 17.00.

Виставка триватиме до 12 квітня.

Вхід вільний!

Віртуальний тур виставкою "Пульс кристалу"

Віртуальна галерея

Стаття про відкриття виставки 

 

Сховати метелика