Виставка скульптора Олександра Фролова «Вартість часу», 09 - 25 жовтня 2014 року | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Виставка скульптора Олександра Фролова «Вартість часу», 09 - 25 жовтня 2014 року

afisha FrolovЗ 9 по 25 жовтня 2014 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» обласного центру культури і мистецтва експонуватиметься персональна виставка скульптури «Вартість часу». Говорити про одвічні теми зрозумілою для кожного мовою мистецтва – це те, чим вражає творчість Олександра Фролова.

Дерев'яні, пластилінові, бронзові скульптури, з додаванням мішаної техніки та використанням лаконічних мотивів і простих ритмів є тими засобами, за допомогою яких автор прагне достукатися до розуму та сердець глядачів. Обираючи зворушливі та чуттєві образи, Олександр Фролов прагне вирвати людину з коловороту її буденної дійсності, підводячи свого глядача до моменту внутрішнього одкровення, коли приходить час замислитися над філософськими питаннями сенсу людського буття, вибору життєвого шляху та вартості справжніх почуттів та відвертих думок.

Роботи Олександра Фролова є філософсько-антропологічним аналізом, втіленим через доступний для скульптора спосіб. Влучність форм та гострота обраних сюжетів торкаються найглибших почуттів людини, обертаючи її погляд у вічність.

Для сучасного мистецтва характерною рисою є діалогічність твору не тільки з його автором, а й з глядачем. Цей принцип чітко простежується в роботах митця, він залишає простір для власних думок людини, для інтерпретації творів.

«Вартість часу» – це пластичне конструювання пульсу часу, художній аналіз сенсу людського життя та оточуючого світу.

Урочисте відкриття виставки – 9 жовтня о 17.00.

Творча зустріч з автором запланована на 24 жовтня (початок о 17.00).

Довідка. Олександр Фролов народився у м. Балаклеї Харківської області. З 2003 по 2008 рр. навчався на художньому відділенні Балаклейської музичної школи. У 2008 р. вступив до Харківського художнього училища, яке закінчив у 2010 р., у вересні цього ж року вступив до Харківської державної академії дизайну та мистецтв на віддалення скульптури. У 2010 р. прийнятий до Молодіжного об'єднання Національної спілки художників України. Бере активну учать у обласних та всеукраїнських виставках.

Адреса: Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи).

Час роботи: ВТ-СБ, 11.00-19.00, без перерви.

Тел./Факс: (057) 717-10-40

e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Сховати метелика