Даніш Дмитро Миколайович - художник | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Даніш Дмитро Миколайович - художник

ДанишДаніш Дмитро Миколайович - художник, арт-експерт.

Дмитро Даніш родом із Харкова (1967 р.н.). Він з родини художників, сам малює з раннього дитинства. Ще не вміючи говорити, він зображував свої думки і бажання на папері.

У 5 років отримав перші професійні уроки живопису. У цьому віці він захопився кольором і формою. У 7-10 років він вже малював якісні пейзажі, портрети, натюрморт і абстракції. У 13 років його було прийнято до дитячої художньої школи для обдарованих дітей, а у 15 став студентом Харківського державного художнього коледжу.

Улюблений жанр - міський пейзаж. Він малював міста, про які читав у книжках, чув по радіо, в бесідах людей або бачив на поштових марках. На своїх картинах він створював нові країни і малював їх міста, вулиці, канали, двері та вікна. Чому нові? Здається, його не влаштовували кольори існуючих. Якщо придивитися до його картин, то легко помітити: він фарбує стіни, двері та вікна в немислимі кольори.

Багато незвичайних фарб дісталося Харкову, місту, де він народився і виріс. Він «підмалював» його архітектуру, «побудував» в ньому нові будівлі різної форми, зокрема, дерев'яні, «збудував» стіни, «поставив» лавки під величезними старими деревами.

Дмитро Даніш - член Спілки художників України. Сьогодні в каталозі його робіт виставки в Москві, Римі, Венеції, Сієні, у багатьох містах Франції, Голландії, Угорщині, Австрії, Греції та Туреччини.

Тел. 067 755 4336.

Роботи Дмитра Даніша

altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Сховати метелика