Інформаційний лист | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Інформаційний лист

Інформаційний лист

Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації, Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва за підтримки Міністерства культури України проводять з 18 по 21 травня 2012 року у м. Харкові і Харківській області Фестиваль традиційної народної культури «Покуть-2012».

До участі у фестивалі запрошуються фольклорні колективи, виконавці, які репрезентують автентичні або вторинні (дослідницько-виконавські) форми подання фольклору різних жанрів: співу, інструментальної музики, танцю.

Програма фестивалю передбачає мистецькі заходи в концертних залах та на відкритих майданчиках міста Харкова та Харківської області, конкурс фольклорного солоспіву, майстер-класи, виставки виробів народний майстрів та науково-практичну конференцію з проблем побутування, збереження і відродження традиційної культури.

Оргкомітет фестивалю бере на себе витрати відносно проживання, харчування і транспортного обслуговування учасників під час проведення фестивалю.

Проїзд до м. Харкова і в зворотному напрямку – за рахунок учасників фестивалю.

Колективам, виконавцям, що бажають взяти участь у заходах фестивалю, необхідно повідомити організаторам фестивалю електронну адресу, на яку ми надішлемо для ознайомлення текст положення та форми заявок. З вимогами щодо участі у заходах фестивалю та зразками необхідних документів можна також ознайомитися на відповідній сторінці нашого сайту: www.cultura.kh.ua/pokut.

Адреса оргкомітету:

61002 Україна, м. Харків,

вул. Пушкінська, 62, Обласний організаційно-методичний

центр культури і мистецтва,

Директор ООМЦКМ

Тетяна Владленівна Іщенко

тел./ факс +38(057) 700-26-62, 728-16-47

тел. +38(057) 728-16-40, 700-32-69, 728-16-39

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

З повагою,

Директор ООМЦКМ                                                                                                    Т.В. Іщенко

Сховати метелика