Народний аматорський театр пісні «Алые паруса» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Народний аматорський театр пісні «Алые паруса»

parusaТеатр пісні «Алые паруса» Дергачівського районного Будинку культури існує з 2006 року (керівник - Гузенко Олеся Іванівна).

З моменту свого заснування театр пісні «Алые паруса» виховав в своїх лавах чимало гідних вокалістів, які ставали переможцями в районних, обласних, Всеукраїнських і Міжнародних вокальних конкурсах. Поступово, їм на зміну, приходили інші, які переймали досвід своїх талановитих попередників і продовжували вдосконалювати свою виконавську майстерність. На сьогоднішній день до складу колективу входить 10 учасників, кожен з яких має певний досвід сценічної роботи в сольних виступах, у складі дуету та інших ансамблевих формах.

У 2009 році в житті театру пісні відбулась важлива подія – колектив отримав звання «народний», а у 2012 році гідно підтвердив це звання.

Робота театру пісні «Алые паруса» спрямована на досягнення високого професійного рівня драматургії пісні, розкриття творчого потенціалу кожного учасника колективу, та відтворення в творчій співдружності з акторами-виконавцями свого внутрішнього світогляду; вираження свого ставлення до змальовуваних явищ життя за допомогою музики, вокально-виконавської діяльності, акторської гри. Учасники колективу отримують професійні знання з постановки вокалу, дихання, сценічної мови, ритміки, акторської та сценічної майстерності, елементарних хореографічних навичок.

Підтвердження звання відбудеться в 2015 році.

Сховати метелика