Гурт «Перфоменс | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Гурт «Перфоменс

perfomanceНародний аматорський гурт «Перфоменс» Дергачівського районного Будинку культури» (кер. Островерх Дмитро Олексійович, Стеценко Сергій Григорович) існує з 2009 року і є постійним учасником концертно-мистецьких заходів Дергачівського району, м. Харкова та Харківської області. За період свого існування гурт був неодноразовим переможцем та учасником  престижних Міжнародних конкурсів та фестивалів, а саме:  Міжнародний фестиваль «Зорі над Дніпром» Республіка  Бєларусь; лауреат  I ступеню Міжнародного конкурсу-фестивалю естрадної пісні «Жива вода» м. Дергачі; лауреат I ступеню Міжнародного конкурсу-фестивалю сучасного мистецтва «Киев АРТ ФЕСТ» м. Київ.

Гурт був неодноразово нагороджений Почесними грамотами та Подяками відділу культури і туризму Дергачівської  райдержадміністрації .

В 2011 році гурт «Перфоменс» визнаний кращим колективом району за підсумками роботи галузей господарського комплексу Дергачівського району.

Кожен учасник гурту має певний досвід сценічної роботи в сольних   виступах, у складі дуету та інших ансамблевих формах. Гурт «Перфоменс» співпрацює з різними виконавцями, з ансамблями та солістами Дергачівського районного Будинку культури, постійно розширює свій репертуар та вдосконалює виконавський рівень.

Підтвердження звання в 2015 році.

Сховати метелика