Гурт «Под Дождем» Козачолопанського СБК Дергачівського району | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Гурт «Под Дождем» Козачолопанського СБК Дергачівського району

Гурт «Под Дождем» був заснований при Козачолопанському СБК в 1998 році спільними зусиллями учасників гурту та керівника Дигала Олександра Володимировича. За час існування зарекомендував себе як активний та цілеспрямований колектив, який веде постійну роботу над оновленням репертуару, підвищенням виконавського та художнього рівнів. Гурт має молодший колектив-супутник «Расса», який є активним учасником творчих заходів району та області.

Протягом своєї творчої діяльності колектив демонструє майстерність на різних концертах, бере активну участь у громадському житті не тільки Козачолопанського СБК, а й є постійним гостем на різних заходах району та області, працює в тісному взаємозв'язку з колективами Дергачівського району.

В репертуарі колективу пісні авторства О. В. Дигала, В. Висоцького, з репертуару гуртів «ТІК», «Жуки», «Звери», «Океан Ельзи», українські народні пісні.

Серед здобутків колективу – участь у конкурсах та фестивалях: «Харківська весна» (2001 р.), «Музичний острів» (2006, 2007 рр.), «Неформат» (2004, 2005, 2007, 2014 рр.), «Слобожанські передзвони» (2013 р.); участь у телевізійному проекті Першого національного каналу «Фольк-music» (2013 р.) та ін.

 

Сховати метелика