На «Печенізькому полі» можна покуштувати кашу з книги рекордів Гінеса та позмагатися у прислів’ях і приказках | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

На «Печенізькому полі» можна покуштувати кашу з книги рекордів Гінеса та позмагатися у прислів’ях і приказках

Під час етнофестивалю «Печенізьке поле 2013» відбудеться приготування найбільшої за обсягом каші у світі з реєстрацією у книзі рекордів Гінеса. Її можна буде не лише спробувати, але й взяти участь у конкурсі «Буде хліб – буде і пісня», який буде проведено на майданчику «Музична застава» з 12.00 до 13.00, запрошуються усі бажаючі.

Вік учасників необмежений. Веселі, активні, кмітливі учасники конкурсу повинні якомога більше розповісти прислів'їв, приказок та крилатих висловів про традиції гостинності, страви та їжу, наприклад: «Вміла готувати та не вміла подавати», «Без їжі і віл не потягне», «Завжди є їдець на готовий хлібець» та інші.

Переможці отримають нагороду.

Для участі у конкурсі необхідно направити заявку (за зразком) у паперовому (факс: +38 (057) 700-26-62) та електронному вигляді (e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ) з обов'язковою позначкою назви конкурсу «Буде хліб – буде і пісня» до 04 вересня 2013 року.

Сховати метелика